Verzenden van cadeauverpakkingen

Bestel je een combinatie van Perfect Basics artikelen en Limited Edtition artikelen dan bieden we je in het bestelproces de keuze voor de levering:

Perfect Basics artikelen direct leveren en Limited Edtition zodra de productie gereed is

Perfect Basics artikelen en Limited Edtition artikelen tezamen leveren zodra de productie gereed is

Op basis van je keuze berekenen we de verzendkosten van je bestelling. Deze wordt automatisch berekend en getoond in het bestelproces. Je weet dus precies waar je aan toe bent voor je jouw bestelling definitief maakt. Alle (deel-) zendingen boven de 100 euro worden in Nederland en België gratis verzonden. We werken voor onze bestellingen met DHL. Je ontvangt nadat je je bestelling hebt geplaatst automatisch een track & trace code, waarmee je je bestelling kunt volgen zodra die bij ons vertrekt.

 

Perfect Basics artikelen:
levertijd 2-3 werkdagen

Limited Edition artikelen:
levering volgens schema

Gratis verzending NL & BE vanaf € 100,-

14 dagen op zicht

Niet goed geld terug

Levertijden

Perfect Basics artikelen die op voorraad zijn worden als je in het bestelproces kiest voor direct leveren binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Dat betekent dat jouw pakketje binnen 3 tot 4 werkdagen bij jou in huis is. Zodra je bestelling bij ons vertrekt kan je die volgen door middel van een track & trace code.

Alle Limited Edition artikelen, en eventuele Perfect Basics artikelen die je daarbij mee laat leveren, worden verzonden conform het leverschema dat vooraf gecommuniceerd wordt. Bij ieder Limited Edition artikel staat vermeld in welke kalenderweek de orders verzonden worden. Rekening houdend met de verzendtijd ontvang je jouw bestelling uiterlijk op de dinsdag in de week na de verzendweek.

Levering op een ander adres

Mocht je de levering op een ander adres willen ontvangen dan het factuuradres dan is dat uiteraard mogelijk. In het bestelproces wordt je de mogelijkheid geboden om een ander leveradres op te geven. Mocht je op het moment van levering niet aanwezig zijn dan zal de bezorger proberen om het pakket af te leveren bij een van je buren, je vindt dan een niet-thuis kaartje in de brievenbus. Het kan ook zijn dat je jouw pakket op kunt halen bij een afhaalpunt van de bezorger. Ook dan tref je een niet-thuis kaartje in je bus.

Problemen met de verzending

Mochten er zich onverhoopt problemen voordoen met je bestelling, zoals beschadigingen of incomplete leveringen, dan vragen we je binnen 24 uur contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@collectivwarehouse.com. Dan gaan we direct voor je aan de slag om het probleem te verhelpen.

Retouren

Alles over het aanmelden van retouren lees je hier. Het adres dat je gebruikt voor retourzendingen is:
CollectivWarehouse
Het Laar 3B
5735 RC Aarle-Rixtel
Nederland
Let op! Alle retouren moeten eerst aangemeld worden.

Overmacht

CollectivWarehouse is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij CollectivWarehouse en transportstagnatie.