fbpx
Geen minimum orderwaarde | Gratis verzending in NL vanaf €100,-

Hoe werken de online veilingen van CollectivWarehouse?

Ieder seizoen en ieder thema bieden we via onze website Limited Edition collecties cadeauverpakkingen aan door middel van online veilingen. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hier.

Stap 1: Cadeauverpakkingen bestellen

Iedere Limited Edition collectie heeft zijn eigen timeline. Bij de collectie en bij ieder artikel van de collectie staat met een terugtel timer aangegeven hoeveel tijd er resteert om in te tekenen op de collectie. Tot de sluitingsdatum heb je de kans om in te tekenen op de cadeauverpakkingen van jouw keuze. Limited is bij ons ook echt Limited; we produceren eenmalig, dus wees er op tijd bij.

Bij ieder Limited Edition artikel zie je een reguliere prijs staan. Dat is de prijs waarvoor het artikel na de online veiling in de webshop te koop zal zijn. Je ziet ook het online veiling voordeel staan. Dat is de prijs die je maximaal voor het artikel betaalt wanneer je intekent op de online veiling, maar het kan zeker voordeliger uitpakken als er veel op ingetekend wordt. Welk voordeel er behaald kan worden zie je aan de staffel die we toepassen bij hogere oplagen.

Wanneer je intekent ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden, op die manier ben je zeker van jouw bestelling. Onderdeel van onze algemene voorwaarden zijn de annuleringskosten van 25% die gelden voor de Limited Edition artikelen.

Combineer je de intekening van Limited Edition artikelen met Perfect Basics artikelen dan krijg je de Perfect Basics artikelen direct geleverd en de Limited Edition artikelen in de vooraf gemelde leverweek. Voor de Perfect Basics artikelen gelden geen annuleringskosten die kunnen, mochten ze onverhoopt niet bevallen, geretourneerd of geruild worden.

Stap 2: cadeauverpakkingen productie

Na de sluiting van de intekening maken wij de balans op. Per artikel bepalen we de productiegrootte en de daarbij horende definitieve prijs. Die geven we meteen aan je door zodat je weet wat je voordeel is. Je ontvangt op dat moment van ons ook de factuur, met een betaallink zodat je de Limited Edition artikelen binnen de gestelde termijn kan betalen.

Voor Limited Edition artikelen geldt dat die per collectie een eigen leverweek kennen. Die communiceren we vooraf bij de collectie en de daarbij horende artikelen op de website. Ook op de orderbevestiging en definitieve factuur zie je de leverweek terug.

Stap 3: cadeauverpakkingen levering

Je ontvangt je cadeauverpakkingen in de vooraf gecommuniceerde leverweek. Die is altijd ruim op tijd voor het seizoen of het thema. Om je op weg te helpen met mooi inpakken van cadeaus geven we je veel tips en inspiratie. We laten je precies zien hoe je met deze Limited Edition collectie de show steelt!

Op de hoogte blijven?

Wil je geen collectie missen? Volg ons dan op social media en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Dan zie je alle aankondigingen en updates rondom onze collecties. Bovendien bieden we je veel leuke informatie, tips en sneak previews.