fbpx
Geen minimum orderwaarde | Gratis verzending in NL vanaf €100,-

Artikelen retourneren aan CollectivWarehouse

Wil je het door jou bestelde artikel toch liever terug sturen of ruilen? Lees dan hier meer over het retourneren en ruilen van je bestelling aan CollectivWarehouse. Voor Perfect Bascis artikelen uit onze voorraad geldt een herroepingsrecht van 14 dagen.

Perfect Basics artikelen retourneren aan CollectivWarehouse

Je hebt het recht om alle Perfect Bascis artikelen (die je bij ons uit voorraad koopt) binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden artikelen retour te zenden naar CollectivWarehouse. Deze termijn gaat in op de dag waarop je jouw bestelling hebt ontvangen.

Je kan je bestelling, of delen daarvan, retour melden via door een e-mail te sturen aan info@collectivwarehouse.com. Zodra je dat hebt gedaan, heb je 14 dagen de tijd om je bestelling aan ons terug te sturen.

Het adres dat je gebruikt voor retourzendingen is:
CollectivWarehouse
Het Laar 3B
5735 RC Aarle-Rixtel
Nederland

Let op! Alle retouren moeten eerst via e-mail aangemeld worden en voorzien worden van de bevestiging die CollectivWarehouse terugstuurt.

Wij kunnen alleen artikelen retournemen die ongebruikt zijn en in de originele verpakking retour gezonden worden. Je krijgt van alle correct teruggestuurde artikelen het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor het verzenden van de retouren zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. We adviseren je de verzendbon met track & trace code goed te bewaren.

Zodra wij de retouren binnen de gestelde termijn ontvangen, controleren wij deze. Als de retourzending voldoet aan de gestelde voorwaarden wordt het aankoopbedrag van de retour gestuurde artikelen binnen 14 dagen op je bankrekening teruggestort. Aan deze betaling zijn voor jou geen kosten verbonden.

Limited Edition artikelen retourneren aan CollectivWarehouse

Limited Edition artikelen die je bij CollectivWarehouse koopt via online veilingen worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie en oplage gemaakt. Het herroepingsrecht is daarop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Voor het voor levering annuleren van bestelde Limited Edition artikelen gelden annuleringskosten van 25% van de aankoopwaarde.

Artikelen ruilen bij CollectivWarehouse

Wil je toch liever een ander artikel bestellen? Dat kan uiteraard als het een Perfect Basics (voorraad) artikel betreft. In dat geval gelden dezelfde voorwaarden als bij de hierboven beschreven retouren. Vermeld in dat geval op het retourformulier welke vervangende artikelen je graag wil ontvangen.

Voor Limited Edition artikelen geldt dat we die eenmalig produceren in de bestelde oplage. Je kan daarom Limited Edition artikelen niet ruilen. Mocht je eventueel extra of andere Limited Edition artikelen willen bestellen, stuur ons dan even een e-mail op info@collectivwarehouse.com met je verzoek. Dan kijken we of we je daarbij kunnen helpen.