fbpx
Geen minimum orderwaarde | Gratis verzending in NL vanaf €100,-

Perfect Basics collectie cadeauverpakkingen

Naast onze Limited Edition collecties bieden we het jaar rond de perfecte basiscollectie cadeauverpakkingen. Ook deze collectie wordt jaarlijks gemaakt door Nederlandse ontwerpers.

De Perfect Basics collectie bestaat uit prachtig basic cadeaupapier, toonbankrollen, cadeauzakjes, sierlint en cadeau versiering. Alle Perfect Basics artikelen zijn perfect te combineren met de inpakmaterialen uit de Limited Edition collecties. Bekijk onze actuele Perfect Basics collectie en ontdek hoe mooi deze materialen zijn!

Hoogwaardige inpakmaterialen

De Perfect Basics collectie omvat cadeauverpakkingen die het hele jaar door uit voorraad te koop zijn. Handig voor het geval je liever niet wacht op de productie van de Limited Edition collectie. Of wanneer je net even wat materialen te kort komt tot het volgende thema.

Ook voor de Perfect Basics collectie geldt dat deze geproduceerd wordt door een gerenommeerde Nederlandse drukkerij die helemaal gespecialiseerd is in de productie van inpakmaterialen. Je bent dus verzekerd van prachtige materialen en hoogwaardig drukwerk.

Creatief ingepakte cadeaus

Om je te laten zien hoe je met onze mooie materialen een cadeau origineel in kan pakken bieden we je het jaar rond volop inspiratie. Dat doen we op deze website en op onze social media pagina’s. Volg ons om op de hoogte te blijven. Dan haal je het maximale uit de inpakmaterialen van CollectivWarehouse.

We zijn erg benieuwd naar jouw creaties! Deel ze gerust op onze social mediapagina’s door ons te taggen met #CollectivWarehouse of @CollectivWarehouse.