fbpx
Geen minimum orderwaarde | Gratis verzending in NL vanaf €100,-

Limited Edition collecties cadeauverpakkingen

Ieder seizoen en ieder thema bieden we via onze website Limited Edition collecties cadeauverpakkingen aan door middel van online veilingen. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hier.

Hippe inpakmaterialen combineren

Naast onze Limited Edition collecties bieden we het jaar rond de perfecte basiscollectie cadeauverpakkingen. Onze Limited Edition collecties en Perfect Basics collectie zijn perfect met elkaar te combineren. Mix en match er dus gerust op los!

Dankzij de weloverwogen ontwerpkeuzes die wij vooraf maakten kan je het niet verkeerd doen. Alle inpakmaterialen die we online aanbieden zijn altijd goed met elkaar te combineren.

Origineel cadeau inpakken

Om je te laten zien hoe je met onze mooie materialen een cadeau origineel in kan pakken bieden we je volop inspiratie.

We geven je tips voor het maken van mooie combinaties en laten je zien hoe je een cadeau creatief in kan pakken. Door op bijzondere manier te werken met het cadeaupapier, maar ook door verschillende inpakmaterialen met elkaar te combineren. Daarmee haal je het maximale uit de inpakmaterialen van CollectivWarehouse.

Deel jouw creaties gerust op onze social mediapagina’s door ons te taggen met #CollectivWarehouse of @CollectivWarehouse. En volg ons om op de hoogte te blijven.

Cadeauverpakkingen in kleine oplagen

Wij worden iedere collectie weer super enthousiast en hopen dat jij dat ook bent. Om te voorkomen dat je met te grote voorraden komt te zitten, bieden we de inpakmaterialen aan in kleine eenheden.

Toonbankrollen zijn er bijvoorbeeld met 100 meter op een rol. Op die manier kun je ieder seizoen en ieder thema met een gerust hart kiezen voor de mooiste inpakmaterialen die helemaal passen bij dat moment.

Heb je tussentijds extra materialen nodig? Geen nood. Onze Perfect Basics collectie is het jaar rond uit voorraad te koop in onze webshop.