fbpx
Geen minimum orderwaarde | Gratis verzending in NL vanaf €100,-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of een klacht? Dan horen we die graag!

CollectivWarehouse doet alles voor een optimale levering van onze prachtige cadeauverpakkingen. We willen dan ook heel graag dat jij blij bent met je aankoop. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn dan zijn we er voor je.

We vragen je om klachten ten aanzien van de door jou ontvangen bestellingen binnen 7 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@collectivwarehouse.com. We komen dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, met een antwoord.

Levertijden en verzending

1. Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Voor Perfect Basics artikelen die uit voorraad geleverd worden geldt een levertijd 2-3 werkdagen. Voor Limited Edition artikelen geldt een levering volgens het leverschema dat bij het product vermeld wordt. Bestel je een combinatie van Perfect Basics artikelen en Limited Edtition artikelen dan worden de Perfect Basics artikelen direct geleverd en de Limited Edtition in de vooraf aangekondigde leverweek.

2. Hoe hoog zijn de verzendkosten?

Op basis van het gewicht van je bestelling, het land waar je bestelling heen gestuurd moet worden, berekenen we de verzendkosten van je bestelling. Deze wordt automatisch berekend en getoond in het bestelproces. Je weet dus precies waar je aan toe bent voor je jouw bestelling definitief maakt. Alle (deel-) zendingen boven de 100 euro worden in Nederland gratis verzonden. We werken voor onze bestellingen met PostNL. Je ontvangt nadat je je bestelling hebt geplaatst automatisch een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen zodra die bij ons vertrekt.

3. Wie vervoert mijn bestelling?

We werken voor onze bestellingen met PostNL. Je ontvangt nadat je je bestelling hebt geplaatst automatisch een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen zodra die bij ons vertrekt.

4. Kan ik mijn bestelling volgen?

Je ontvangt nadat je je bestelling hebt geplaatst automatisch een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen zodra die bij ons vertrekt.

5. Wat is de levertijd van Perfect Basics artikelen?

Perfect Basics artikelen die op voorraad zijn worden als je in het bestelproces kiest voor direct leveren binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Dat betekent dat jouw pakketje binnen 2 tot 3 werkdagen bij jou in huis is. Zodra je bestelling bij ons vertrekt kan je die volgen door middel van een track & trace code.

6. Wat is de levertijd van Limited Edition artikelen?

Alle Limited Edition artikelen, en eventuele Perfect Basics artikelen die je daarbij mee laat leveren, worden verzonden conform het leverschema dat vooraf gecommuniceerd wordt. Bij ieder Limited Edition artikel staat vermeld in welke kalenderweek de orders verzonden worden. Rekening houdend met de verzendtijd ontvang je jouw bestelling uiterlijk op de dinsdag in de week na de verzendweek.

7. Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten leveren?

Mocht je de levering op een ander adres willen ontvangen dan het factuuradres dan is dat uiteraard mogelijk. In het bestelproces wordt je de mogelijkheid geboden om een ander leveradres op te geven. Mocht je op het moment van levering niet aanwezig zijn dan zal de bezorger proberen om het pakket af te leveren bij een van je buren, je vindt dan een niet-thuis kaartje in de brievenbus. Het kan ook zijn dat je jouw pakket op kunt halen bij een afhaalpunt van de bezorger. Ook dan tref je een niet-thuis kaartje in je bus.

Betaling

1. Wanneer betaal ik mijn bestelling?

Bestellingen bij CollectivWarehouse kunnen in het bestelproces direct betaald worden met iDeal, Bancontact Mister Cash, Sofort Banking, PayPal en Mastercard. Tijdens het afrekenen kun je aangeven welke betaalwijze jouw voorkeur heeft.

Voor Perfect Basics artikelen geldt dat deze direct volledig voldaan dienen te worden om de bestelling definitief te maken. Voor de intekening op Limited Edition artikelen, die later geleverd worden, ontvang je aan het einde van de intekenperiode een factuur met het definitieve orderbedrag.

2. Kan ik mijn Limited Edition artikelen bestelling annuleren?

De Limited Edition artikelen die je besteld hebt kan je als je dat wenst annuleren. Aangezien wij deze order wel in productie nemen kan dit niet kostenloos. Voor de annulering van Limited Edition orders gelden annuleringskosten van 25% van de aankoopwaarde van de geannuleerde artikelen.

3. Hoe weet ik wat de prijs van Limited Edition artikelen is?

Zodra de intekening van de veiling sluit maken wij de balans op. Op basis van de bestellingen wordt conform de vooraf gecommuniceerde prijsstaffel de uiteindelijke prijs per artikel bepaald. Dat is ook het moment waarop we je de factuur sturen.

4. Hoe moet ik bij CollectivWarehouse betalen?

CollectivWarehouse is voor online betalingen aangesloten bij Mollie Payments. Mollie Payments staat garant voor veilige betalingen online.

5. Welke bijkomende kosten zijn er?

Alle op de website vermelde prijzen zijn exclusief BTW. In het bestelproces wordt de BTW automatisch berekend. De vermelde prijzen zijn ook exclusief eventuele verzendkosten, ook deze worden in het bestelproces automatisch berekend. Mocht je eventueel artikelen retour sturen dan zijn de kosten voor de verzending van jouw pakket aan ons voor jouw rekening.

Retouren, ruilen en klachten

1. Waar kan ik problemen met de verzending melden?

Mochten er zich onverhoopt problemen voordoen met je bestelling, zoals beschadigingen of incomplete leveringen, dan vragen we je binnen 24 uur contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar info@collectivwarehouse.com. Dan gaan we direct voor je aan de slag om het probleem te verhelpen.

2. Kan ik mijn artikelen ook retourneren?

Je hebt het recht om alle Perfect Bascis artikelen (die je bij ons uit voorraad koopt) binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden artikelen retour te zenden naar CollectivWarehouse. Deze termijn gaat in op de dag waarop je jouw bestelling hebt ontvangen. Je kan je bestelling, of delen daarvan, retour melden via een e-mail: info@collectivwarehouse.com. Zodra je dat gedaan hebt je dat gedaan hebt, heb je 14 dagen de tijd om je bestelling aan ons terug te sturen.

Het adres dat je gebruikt voor retourzendingen is:
CollectivWarehouse
Het Laar 3B
5735 RC Aarle-Rixtel
Nederland

Let op! Alle retouren moeten eerst via e-mail aangemeld worden.

Wij kunnen alleen artikelen retournemen die ongebruikt zijn en in de originele verpakking retour gezonden worden. Je krijgt van alle correct teruggestuurde artikelen het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het verzenden van de retouren zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. We adviseren je de verzendbon met track & trace code goed te bewaren.

Zodra wij de retouren binnen de gestelde termijn ontvangen, controleren wij deze. Als de retourzending voldoet aan de gestelde voorwaarden wordt het aankoopbedrag van de retour gestuurde artikelen binnen 14 dagen op je bankrekening teruggestort. Aan deze betaling zijn voor jou geen kosten verbonden.

Geen recht van retour op Limited Edition artikelen
Limited Edition artikelen die je bij CollectivWarehouse koopt via online veilingen worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie en oplage gemaakt. Het herroepingsrecht is daarop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

3. Kan ik mijn artikelen ruilen?

Wil je toch liever een ander artikel bestellen? Dat kan uiteraard als het een Perfect Basics (voorraad) artikel betreft. In dat geval gelden dezelfde voorwaarden als bij de hierboven beschreven retouren. Vermeld in dat geval op het retourformulier welke vervangende artikelen je graag wil ontvangen.

Voor Limited Edition artikelen geldt dat we die eenmalig produceren in de bestelde oplage. Je kan daarom Limited Edition artikelen niet ruilen. Mocht je eventueel extra of andere Limited Edition artikelen willen bestellen, stuur ons dan even een e-mail op info@collectivwarehouse.com met je verzoek. Dan kijken we of we je daarbij kunnen helpen.