fbpx
Geen minimum orderwaarde | Gratis verzending in NL vanaf €100,-

Ben jij de E-fulfilment topper die wij zoeken?

VACATURE
Wij zijn op zoek naar een echte aanpakker die ons team komt versterken. Dankzij de enorme groei van onze groothandel in cadeauverpakkingen en stationery komen we namelijk letterlijk handen te kort. Dagelijks verzenden we een grote hoeveelheid bestellingen en komen er ook veel nieuwe producten binnen. Wij zijn op zoek naar een held of heldin die verantwoordelijkheid wil dragen voor het hele e-fulfilment proces.

Wat wij zoeken:

Passie voor giftwrapping en stationery Wij worden elke dag weer super blij van de artikelen die we ontwerpen en op de markt brengen. We weten dan ook hoe fijn het is als je dat gevoel deelt. Dat maakt van iedere dag een feestje!
Power! Onze artikelen zijn niet allemaal even licht. Dus je moet het fijn vinden om lekker fysiek aan de slag te gaan. Sjouwen is part of the job. Na je werk hoef je in ieder geval niet meer naar de sportschool.
Plezier Met alles wat wij doen willen we onze klanten echt blij maken. Dus ontwerpen we mooie producten die een glimlach op je gezicht toveren. Dat plezier help jij mee uitdragen.
Pietje precies En dan niet ‘een bietje precies’ he. Details vinden we super belangrijk. En precies werken is echt van groot belang in deze rol.
Parttime Wat ons betreft is het ideaal als deze rol ingevuld wordt op maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 15 uur. We zijn daarin wel flexibel, dus werktijden kunnen in overleg. Als richtlijn denken wij aan 24 tot 32 uur per week.

Wat je gaat doen:

Orderpicken Wij vinden het belangrijk dat al onze bestellingen met veel zorg en liefde ingepakt en verzonden worden. Dus altijd voorzien van een persoonlijke touch in de vorm van een leuke attentie en een berichtje op de pakbon.
Overzicht bewaken Ons magazijn is altijd volop in beweging. We hebben voortdurend nieuwe collecties en artikelen die binnenkomen. Deze moeten allemaal netjes verpakt, gelabeld in het schap moeten komen.
Communiceren Je beheert onze service mailboxen en communiceert met klanten over hun bestellingen als er vragen zijn. Je communiceert met onze verzendpartijen en lost eventuele problemen zelfstandig op.
Bestellen Je helpt bewaken dat de voorraad van onze artikelen op peil blijft en dat alle benodigdheden om de bestellingen te verzenden voldoende aanwezig zijn.
Regelen Je houdt de voorraden op onze verkooplocaties in de gaten en regelt dat de voorraden tijdig aangevuld worden. Ook het regelen van het transport doe je zelfstandig.

Wat wij bieden:

Een fijne werkomgeving in een klein, maar snelgroeiend bedrijf in het Brabantse Aarle-Rixtel. Een marktconform salaris dat afgestemd is op jouw opleiding en werkervaring.

Heb jij super veel zin om voor ons aan de slag te gaan? Dan maken we graag kennis! Stuur je CV met motivatie naar Suzanne op  suzanne@collectivwarehouse.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

1