BOHEMIAN WRAP

In deze collectie hebben we ons laten inspireren door de Bohemian leefstijl. Waarin de liefde voor de natuur, warmte, levensvreugde en positiviteit een grote rol spelen. Het resultaat is een prachtige collectie waarin plek is voor de kalmte en voor de warmte van de natuur. Uiteraard is ook deze collectie weer perfect te combineren met onze Perfect Basics collectie cadeauverpakkingen.

EEN BOHEMIAN KIJK OP DE WERELD

Mensen met een Bohemian levensstijl zijn echte natuurliefhebbers. Ze hebben een fascinatie voor de natuur en willen de wereld om zich heen echt begrijpen. Bovendien willen ze van de natuur genieten en kiezen ze voor eerlijke en natuurlijke materialen. Duurzaamheid is zeer belangrijk voor een Bohemian.

Moodboard Najaarscollectie Bohemian Wrap cool | CollectivWarehouse

 

Falling Feathers | CollectivWarehouse

DE NATUUR ALS INSPIRATIEBRON

De fascinatie voor de natuur komt in een Bohemian leefstijl op vele manieren terug. In de wijze van eten en in wat uitgedragen wordt door middel van kledingstijl, accessoires en inrichting van het huis. Veelal wordt er gekozen voor een stijl die de kalmte van een natuurlandschap uitstraalt. Er wordt bewust gekozen voor natuurlijke, duurzame en eerlijke materialen.

NATUURLIJKE MATERIALEN EN KLEUREN

In onze Bohemian Wrap cadeauverpakkingen collectie hebben we deze natuurlijke inspiratiebron op verschillende manieren tot uiting gebracht. Allereerst door te kiezen voor gerecycled FSC papier en ECO kraft papier, zoals we altijd doen. Bovendien wordt al ons papier bedrukt met watergedragen inkten. Ook in de kleuren die we voor deze collectie geselecteerd hebben kozen we voor natuurlijke tinten.

KALMTE EN LEVENDIGHEID

De natuur biedt ons kalme kleurbeelden zoals bijvoorbeeld op het strand, in de bergen en in een heuvellandschap. En de natuur biedt ons een enorme rijkdom aan kleuren, positiviteit en levendigheid. Denk daarbij aan alle bloemen, planten en rijke schare aan dieren. In deze collectie kozen we daarom aan de ene kant een koele kleurkaart met leemtinten en koele blauw en petrol tinten die het gevoel van het strand oproepen. En aan de andere kant een warme kleurkaart geïnspireerd op najaarsbloemen en de levendigheid van de natuur.

RIJKE DECORATIE

In een Bohemian leefstijl komen veel vrolijke stoffen, rijke materialen en een heleboel fantastische sieraden voor. Het leven is een feestje en dat laat een echte Bohemian goed zien! Rondom een Bohemian vind je dan ook veel plezier en warmte. Dit beeld hebben we in onze collectie tot uiting gebracht door te kiezen voor weelderige en rijke dessins waarin een hoofdrol weggelegd is voor natuurlijke materialen. Subtiele takjes, dwarrelende veertjes die als blaadjes van de bomen lijken te vallen en weelderige bloemen die bijna dierlijk aandoen. Om de rijke mix compleet te maken werken we met zilver-, goud- en bronskleuren. Kortom, een echte Bohemian Wrap!

 

Moodboard Najaarscollectie Bohemian Wrap warm | CollectivWarehouse

ONLINE VEILING

Benieuwd naar de online veiling van deze Limited Edition collectie? Hou dan onze nieuwsbrief goed in de gaten!

Heb je een vraag? Mail me dan gerust: suzanne@collectivwarehouse.com

Graag tot ziens! Groeten Suzanne