Biba Mystery Fashion Event
Geleen

17 t/m 19 augustus 2019

Ook dit jaar organiseert Biba een fantastisch evenement voor haar relaties. Dit keer is CollectivWarehouse van de partij. Tijdens dit event zullen wij onze Sint en Kerst collectie showen. Ook kan er ter plekke lekker ingekocht worden.

In samenwerking met Saskia Leemans van Cadeau Pakje In organiseren we tevens doorlopend workshops. Saskia leert jullie inpakken als een pro!

Dit event is uitsluitend voor retailers. Wil je langskomen? Mail dan even naar suzanne@collectivwarehouse.com om op de gastenlijst te komen.

Info

TrendZ
Gorinchem

25 t/m 27 augustus 2019

TrendZ is het grootste en meest complete inspiratie – en inkoopmoment in de BeNeLux op gebied van home & living, lifestyle, flowers en gifts. CollectivWarehouse doet voor de tweede keer mee aan deze inspirerende beurs. Dit keer zijn wij op de geheel vernieuwde 1e etage te vinden. Waar wij onze Najaars-, Sint- en Kerstcollectie showen.

Standnummer Q103.

Info & Tickets

Spotlight
De Beursfabriek Nieuwegein

15 & 16 september 2019

Spotlight is het vakevent voor de branches koken, gedekte tafel, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, gifts, fashion, design artikelen, lifestyle producten, stationery, boeken, koffie en thee, food, speelgoed en kinderproducten.

CollectivWarehouse doet voor de derde keer mee aan deze inspirerende beurs. Tijdens deze beurs zullen wij onze Najaars-, Sint- en Kerstcollectie showen.

Standnummer C087.

Info & Tickets

We Are Pregnant
WerkspoorkathedraalUtrecht

1 tm 3 november 2019

Verwacht je een kindje of heb je jonge kinderen? Dan is dit jouw event dit najaar!

CollectivWarehouse is erbij op de vierde editie van het tofste babyfeest van Nederland! Tijdens deze beurs vullen we een stand vol met onweerstaanbare cadeauverpakkingen. Voor kraamcadeautjes, Sint, Kerst en natuurlijk ook voor jou 😉

In samenwerking met Saskia Leemans van Cadeau Pakje In organiseren we tevens workshops. Het workshop programma wordt later bekend gemaakt.

Je vindt onze stand aan het entreeplein, naast de garderobe.

Info & Tickets