Beauty Trade Festival
De Jaarbeurs Utrecht

28 tm 30 september 2019

Beauty Trade Festival is het beauty event waar je in een nazomersfeer inspiratie en kennis kunt opdoen, waar je je kunt oriënteren op de nieuwste ontwikkelingen in de beautybranche en waar je uiteraard je inkopen kunt doen voor de herfst- en winterperiode. Daarmee belooft het de perfecte kick off van je nieuwe beauty seizoen te worden!

Tijdens deze beurs zullen wij onze Najaars-, Sint- en Kerstcollectie showen en je kunt een deel van onze collectie direct kopen. Shop till you drop!

Standnummer 12C350.

Info & Tickets

We Are Pregnant
WerkspoorkathedraalUtrecht

1 tm 3 november 2019

Verwacht je een kindje of heb je jonge kinderen? Dan is dit jouw event dit najaar!

CollectivWarehouse is erbij op de vierde editie van het tofste babyfeest van Nederland! Tijdens deze beurs vullen we een stand vol met onweerstaanbare cadeauverpakkingen. Voor kraamcadeautjes, Sint, Kerst en natuurlijk ook voor jou 😉

In samenwerking met Saskia Leemans van Cadeau Pakje In organiseren we tevens workshops. Het workshop programma wordt later bekend gemaakt.

Je vindt onze stand aan het entreeplein, naast de garderobe.

Info & Tickets

 

Trends & Trade
Venlo

1 augustus t/m 31 december 2019

Misschien heb je ons al gespot? In het hoofdpad bij Trends & Trade in Venlo hebben wij tot en met het einde van het jaar een grote display vol Kerst cadeauverpakkingen. Naast Tica kun je onze collectie nu dus ook bij Trends & Trade inkopen.