Trendz Gorinchem

13 t/m 15 januari 2019

Retail vakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem. Hier zullen wij onze Floral Statement collectie voor het eerst showen. Je vindt CollectivWarehouse in de stand tegenover de coffecorner, pad J. Standnummer volgt.

Info & Tickets

 

Trendz Belgium

27 t/m 29 januari 2019

Retail vakbeurs in de Flander Expo in Gent. We zijn er trots op dat we deelnemen aan de allereerste editie van deze toffe beurs! Hier zullen wij onze Floral Statement collectie voor het eerst showen op Belgische bodem. Je vindt CollectivWarehouse op het Start-Up plein, standnummer 12.

Info & Tickets

Spotlight Nieuwegein

10 t/m 12 maart 2019

Retail vakbeurs die dit jaar voor het eerst gehouden wordt in de Beursfabriek in Nieuwegein. CollectivWarehouse doet voor de tweede keer mee aan deze inspirerende beurs. We kijken uit naar de nieuwe en veelbelovende locatie!

Standnummer volgt.

Info & Tickets

Creative Life Utrecht

29 t/m 31 maart 2019

Een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen. Op Creative Life bieden we je de kans om onze producten direct te kopen. We hebben op dit gave event een uitgebreid aanbod aan cadeauverpakkingen voor thuis. Uiteraard kan je tijdens dit event ook orders plaatsen voor je winkel op webshop.

Standnummer volgt.

Info & Tickets