Trademart
De Jaarbeurs Utrecht

8 tm 10 september 2019

Bij Trade Mart Utrecht ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken.

CollectivWarehouse doet voor de eerste keer mee aan deze inspirerende beurs. Tijdens deze beurs zullen wij onze Najaars-, Sint- en Kerstcollectie showen en je kunt een deel van onze collectie direct kopen. Shop till you drop! Dagelijks kun je bij ons op de stand ook workshops volgen waarin we je leren hoe je snel, simpel en mooi cadeautjes inpakt.

Je vindt ons bij Fashion & Lifestyle Standnummer 419.

Info & Tickets

Spotlight
De Beursfabriek Nieuwegein

15 & 16 september 2019

Spotlight is het vakevent voor de branches koken, gedekte tafel, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, gifts, fashion, design artikelen, lifestyle producten, stationery, boeken, koffie en thee, food, speelgoed en kinderproducten.

CollectivWarehouse doet voor de derde keer mee aan deze inspirerende beurs. Tijdens deze beurs zullen wij onze Najaars-, Sint- en Kerstcollectie showen.

Standnummer C087.

Info & Tickets

We Are Pregnant
WerkspoorkathedraalUtrecht

1 tm 3 november 2019

Verwacht je een kindje of heb je jonge kinderen? Dan is dit jouw event dit najaar!

CollectivWarehouse is erbij op de vierde editie van het tofste babyfeest van Nederland! Tijdens deze beurs vullen we een stand vol met onweerstaanbare cadeauverpakkingen. Voor kraamcadeautjes, Sint, Kerst en natuurlijk ook voor jou 😉

In samenwerking met Saskia Leemans van Cadeau Pakje In organiseren we tevens workshops. Het workshop programma wordt later bekend gemaakt.

Je vindt onze stand aan het entreeplein, naast de garderobe.

Info & Tickets

 

Trends & Trade
Venlo

1 augustus t/m 31 december 2019

Misschien heb je ons al gespot? In het hoofdpad bij Trends & Trade in Venlo hebben wij tot en met het einde van het jaar een grote display vol Kerst cadeauverpakkingen. Naast Tica kun je onze collectie nu dus ook bij Trends & Trade inkopen.