Huishoudbeurs RAI

16 t/m 24 februari 2019

Op de Huishoudbeurs kan je onze prachtige collectie shoppen op in de DIY Experience in hal 2. Sla je slag en scoor de leukste pakketten cadeaupapier, zakjes en stickers.

Op ditzelfde paviljoen geeft Saskia Leemans van Cadeau pak je in de workshop DIY Feesttafels. Info & tickets boek je op deze website via onderstaande link.

Info & Tickets

Spotlight Nieuwegein

10 t/m 12 maart 2019

Retail vakbeurs die dit jaar voor het eerst gehouden wordt in de Beursfabriek in Nieuwegein. CollectivWarehouse doet voor de tweede keer mee aan deze inspirerende beurs. We kijken uit naar de nieuwe en veelbelovende locatie!

Standnummer A082.

Info & Tickets

Creative Life Utrecht

29 t/m 31 maart 2019

Een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen. Op Creative Life bieden we je de kans om onze producten direct te kopen. We hebben op dit gave event een uitgebreid aanbod aan cadeauverpakkingen voor thuis. Uiteraard kan je tijdens dit event ook orders plaatsen voor je winkel op webshop.

Tijdens deze beurs geeft Saskia Leemans van de workshop DIY Feesttafels een exclusieve Paasspecial. Mis dat niet! Info en tickets via onderstaande link.

Info & Tickets

Beauty Trade Special
Jaarbeurs, Utrecht

6 t/m 8 april 2019

hét high profile beauty event van het voorjaar in de Utrechtse Jaarbeurs. CollectivWarehouse doet voor de eerste keer mee aan deze inspirerende beurs.

Standnummer 09E170.

Info & Tickets