Collectiv

CollectivWarehouse maakt design cadeauverpakkingen toegankelijk voor iedereen. Of je nu een winkel hebt of meerdere, thuis of voor een andere gelegenheid mooie cadeaus in wil pakken. Wij geloven dat vele kleine afnemers samen voor een groot collectief kunnen zorgen, dus daarom Collectiv. Hoe hoger de oplage hoe hoger jouw voordeel is. Dus zegt het voort en zorg met het ‘Collectiv’ voor de laagste prijzen.

Warehouse

Warehouse is eigenlijk een knipoog, want wij hebben juist niet hele magazijnen vol liggen met voorraden. We veilen onze collecties cadeauverpakkingen en produceren ze pas wanneer we de orders binnen hebben. En Limited is bij ons ook echt Limited; we produceren eenmalig, dus wees er snel bij. Door op deze manier te werken kunnen we je onze collecties tegen scherpe prijzen aanbieden. Maar we kunnen je vooral telkens verrassen met mooie, hippe en altijd actuele cadeauverpakkingen.

CollectivWarehouse online groothandel cadeauverpakkingen

100% Dutch Design cadeauverpakkingen

Alle ontwerpen die je op onze website ziet zijn gemaakt door Nederlandse ontwerpers. Ieder seizoen en ieder thema komen we met nieuwe en super actuele ontwerpen die we je via veilingen aanbieden als Limited Edition collectie. Ieder jaar ontwerpen we ook de perfecte basiscollectie cadeauverpakkingen die het hele jaar door uit voorraad te koop is. Handig voor het geval je liever niet wacht op de productie van de Limited Edition collectie. Onze producent is een gerenommeerde Nederlandse drukkerij die garant staat voor prachtige materialen en hoogwaardig drukwerk.

Mix and match inpakmaterialen

Door te werken met Limited Edition collecties en Perfect Basics zorgen we ervoor dat het aanbod te overzien blijft. Zodat je veilig kan combineren wat je maar wil. Mix and match er gerust op los, je doet het altijd goed. We helpen je ook graag op weg door je iedere collectie weer te voorzien van inspiratie, tips en leuke ideeën voor het inpakken van prachtige cadeaus. Een aantal van de inspiratie foto’s op deze website zijn gemaakt door Bold Sourcing & Licensing.

CollectivWarehouse =

+ Dutch Design

+ Eenmalige producties

+ Hoogwaardige kwaliteit

+ Zeer betaalbaar

+ Volop inspiratie en tips

+ Voor iedereen;
Retail, B-to-B en particulier