Lieve klant,

Een jaar CollectivWarehouse alweer. Wat vliegt de tijd en wat hebben we veel mooie en leuke dingen meegemaakt.

CollectivWarehouse is voor ons een prachtig avontuur. Niet gebaseerd op een zwaar doordacht plan. Maar vooral op de wens om mooie concepten te maken en die met anderen te kunnen delen.

Dus trokken we de stoute schoenen aan en bestaan we nu alweer 1 jaar. Onwerkelijk en heel erg fantastisch!

Bedankt voor jullie vertrouwen in ons. We gaan er ook in het tweede jaar weer een groot feest van maken!

We starten het tweede jaar van ons bestaan met een aantal leuke acties. Drie acties zie je al op deze pagina. En daar bovenop komen we in april nog met een serie verrassingen. Hou onze social media pagina’s dus goed in de gaten!

Liefs Marcel & Suzanne

Jubileumkortingen

Tot en met 31 mei kun je onderstaande kortingscodes gebruiken bij de bestellingen in onze webshop.

Voor deze kortingscodes geldt dat ze maximaal 1x per persoon te gebruiken zijn en dat ze niet gecombineerd kunnen worden met andere kortingscodes of afgeprijsde artikelen. Voor de €10,- korting geldt bovendien een minimale besteding van €75,-

O dat schaartje is leuk!

Op de beurzen waar we afgelopen jaar aan deelnamen hebben we zo vaak gehoord ‘O dat schaartje is leuk!’. Dus leek dat ons een perfect verjaardagscadeautje in het teken van ons 1-jarig bestaan.

Een schaartje cadeau
voor de eerste 100 klanten

De eerste 100 klanten in ons 2e jaar, krijgen dit schattige schaartje cadeau bij hun bestelling. Wie weet ben jij wel een van de gelukkigen! Het schaartje doet het heel goed in de styling van je foto’s. En hij knipt ook nog eens heel fijn!