Een primeur voor de deelnemers

We hadden voor de deelnemers aan de kick-off ook een mooie verrassing in petto; zij hadden de primeur om met onze Kerst cadeauverpakkingen aan de slag te gaan.

Vers van de pers, letterlijk, want in de week ervoor zijn de eerste materialen speciaal voor deze bijeenkomst gedrukt. Onze online veiling loopt nog tm 23 september, dus je kunt nog bestellen!

Tijdens de workshop flatlay fotografie gegeven door Remke Vet van Bold konden alle deelnemers met onze Kerst cadeauverpakkingen aan de slag.

Wat een gave beelden werden er gemaakt! Dat belooft wat voor als het seizoen echt losbarst.

Het Kerstseizoen is geopend | CollectivWarehouse

 

Het Kerstseizoen is geopend | CollectivWarehouse

De Kerst fotoshoot

Deze week zijn we ook zelf de fotostudio in gedoken voor onze Kerst fotoshoot. Een hele berg ingepakte cadeautjes, props en goede zin waren onze ingrediënten. Remke Vet maakte voor ons vele prachtige beelden die we in de komende periode met jullie gaan delen. In dit blog geven we jullie vast een sneak preview.

Rosé goud en krachtig neon

Tijdens de fotoshoot kwam echt prachtig naar voren hoe mooi het rosé goud is geworden in combinatie met zwart en wit. Voor wie gaat voor een modern tintje aan deze kerst is de blauw witte lijn met knallende neon accenten echt een topper.

Unicorn lovers opgelet!

En dan hebben we ook nog iets heel bijzonders gekocht voor dit feestseizoen; holografisch cadeaupapier. Echt papier, dus geen holografische folie. Wat een aanwinst in onze collectie! Wat zijn we hier blij mee!

Voorlopig is dit prachtige holografische cadeaupapier alvast te krijgen in pakken van 50 vellen van 50 bij 70 centimeter. Later volgen ook toonbankrollen en consumentenrollen.

Het Kerstseizoen is geopend | CollectivWarehouse

DIY items in aantocht

Dit najaar komen we met allerlei leuke DIY items en ideeën om zelf te maken. Voor verjaardagen en de feestdagen. Met cadeaupapier uiteraard. Wordt vervolgd!

Maak-items in Kadoosjes
O, en onze cadeauzakjes, stickers, labels en lint komen uitgebreid aan bod in de maak-items in de Kadoosjes special van het magazine Cards & Scrap dat op 12 september uitkomt. Op de cover zie je ons zijdepapier met het Subtle Graphic dessin in goudkleur.

Graag tot ziens! Groeten Suzanne