Basiscollectie cadeauverpakkingen uit voorraad

Naast de collecties die we aanbieden als online veiling hebben we het jaar rond ook een basiscollectie voor je. Die je gewoon uit voorraad kunt bestellen. Handig voor als je meteen cadeauverpakkingen nodig hebt. Of voor het geval je onze online veiling gemist hebt. Onze basiscollectie heet de Perfect Basics collectie. In dit blog lees je alles over onze basiscollectie cadeauverpakkingen voor 2018.

Een neutrale en chique kleurkaart

Voor de CollectivWarehouse Perfect Basic collectie van 2018 hebben we gekozen we voor een prachtige neutrale kleurkaart met mooie salie-, grijs- en groentinten gecombineerd met goud. Deze kleurkaart zorgt voor een mooie basis die zowel rustig als chique is. En die het toestaat om naar hartenlust te combineren met de wat uitbundiger Limited Edition artikelen.

Perfect Basics Kleurkaart 2018 | CollectivWarehouse

Uni Duo toonbankrollen | CollectivWarehouse

Japanse invloeden in de dessins

De dessins in de basiscollectie zijn geïnspireerd op de verfijnde dessins die je in veel Japanse ontwerpen terugziet. In het ontwerp van het cadeaupapier, de toonbankrollen, de cadeauzakjes en de cadeauversiering zijn veel grafische lijnen en inktlijnen toegepast. Die prachtig combineren met het uni kraft cadeaupapier.

Inspiratie voor mooie combinaties

Alle Perfect Basic cadeauverpakkingen vormen een mooi geheel met de verfijnde dessins en frisse kleuren van de cadeauverpakkingen in de Celebrate! voorjaar/zomer collectie. In onze pakketten cadeauverpakkingen en in de sfeerbeelden zie je verschillende combinaties terug. Hopelijk bieden ze je volop inspiratie voor de combinaties die je zelf kunt maken.

 

Kom je er niet helemaal uit? Of heb je vragen?
Mail me dan gerust: suzanne@collectivwarehouse.com

Graag tot ziens! Groeten Suzanne